Tuesday, March 14, 2017

NUTRIWHITE SKINCARE

Assalamualaikum.

Hai korang. Sekarang ni nampak macam dah ramai yang start tempah baju raya kan.
Maksudnya raya nak dekat dah la tu kannn. Eeee tak sabarnya nak rayaaaa.

Tapi korang dah bersedia ke nak pergi beraya dengan berat yang ideal dan kulit muka yang cantik?
Come on guys! Time raya mesti lah semua nak cantikkan?

Kalau korang sedang dilemma, meh kita tolong. I'M YOUR HEALTH AND BEAUTY CONSULTANT kannn? So i'm willing to help you guys.

Okey, 1st kita nak cakap pasal skincare hot giler ni. Nutriwhite Skincare by Shaklee. It's ORGANIC guys. Best sangat-sangat. Yang lagi best tahan sampai 1 tahunn wehh. Gila lah. 

 

 

Yang kat atas ni Kak Zai. Teruk dia kena chicken pox masa tu. Sampai terpaksa MC dua minggu. Memang dia sental setiap hari muka dia sampai la bersih.

Kulit jadi cerah sebab semua sel kulit mati blackhead whitehead semua habis terkeluar. Best gila. Kita pun dah cuba memang betul betul keluar blackheadnya.

Ada yang nak Nutriwhite skincare jugak?
Meh whatsapp kita laju laju.

Tekan je link kat bawah ni terus boleh whatsapp kita. Untuk sebarang pertanyan pun boleh terus whatsapp kita ye 😉

www.wasap.my/60147371574 

No comments:

Post a Comment