Wednesday, March 22, 2017

4 CARA MUDAH UNTUK KURUS

Assalamualaikum.

Nampaknya kita semua makin hari makin dekat nak sampai bulan Ramadhon lepastu raya. Yeayyy!!
Siapa tak suka raya? Ada ke? Haha

So masa time time nak raya mestilah nak nampak gorgeous nampak slim nampak fit nampak handsome kan? Tapi benda tu semua takkan terjadi kalau hanya berniat tanpa usaha tauuuuu.

Okey, meh kita share 4 tips mudah nak kurus dengan berjaya dengan harga bajet hihi


1. ALFALFA

Alfalfa sangat penting sebenarnya untuk tubuh badan kita. Sebab Alfalfa ni banyak fungsi yang boleh membantu tubuh badan kita.

Okey kat bawah ni adalah antara kebaikan Alfalfa:



Yang paling penting Alfalfa ni untuk kurus ialah sedikit sebanyak dia boleh membantu untuk hapuskan lemak sebab Alfalfa ni adalah ejen detoks yang akan membuang toksin toksin dalam badan kita.

Toksin toksin ni adalah punca kenapa badan kita selalu lesu, mengantok, muka kusam dan banyak jerawat.


2. LECITHIN

Ini pulak adalah antara kebaikan Lecithin kalau kita amalkan.


Untuk kurus lecithin ni membantu untuk pecahkan lemak lemak yang berlebihan dalam badan kita, jadi memang sangat sangat penting kalau nak turunkan berat badan.


3. OMEGA GUARD

Siapa yang tak pernah makan Omega Guard, korang patut cuba sebab Omega Guard sangat sangat best. Kalau korang dah try mesti korang akan rasa kelainan dia hihi.

Okey jom tengok antara kebaikan Omega Guard pulak :



Omega Guard terlalu banyak kebaikan tau. Ini yang sebahagian sahaja. Okey apa pentingnya Omega untuk kurus? Omega Guard akan bantu bakar lemak lemak yang berlebihan tadi. Fungsi membakar lemak yang ada dalam Omega Guard sangat sangat tinggi jadi memang sangat berkesan untuk sesiapa yang nak kurus. Pssstt. Omega Guard ni boleh cantikkan kulit jugak tau hihi.

Okey jom bergerak ke last step laju lajuuuuuu


4. HERB-LAX

Untuk sesiapa yang dah terbiasa makan herb-lax ni mesti tak boleh tinggal. kita jamin. Sebab perut rasa selesaa sangat sangat tau kalau makan herb-lax niii.

Nah tengok kat bawah ni apa kelebihan herb-lax:


Herb-lax adalah sangat sangat penting untuk process detoks kerana Herb-lax ni bertindak untuk cuci usus kita. Usus kita kan panjang, najis kita yang dah berkumpul kat usus pun mesti banyak. Percayalah ianya sangat tebal. Najis najis lama ni, akan menghalang segala penyerapan kebaikkan dalam badan kita. Jadi kalau usus kita kotor, membazir je kita makan macam-macam supplement dan ubat untuk sihat huhu.

Okey, itu sahaja dari Balqis harini. Semoga yang nak kurus dan nak baiki sistem badan dapat manfaat daripada post ni.

Anything boleh tanya kita ye. Whatsapp sahaja bila bila masa. Kedai Shaklee kita buka 24 jam hihi


BALQIS - www.wasap.my/60147371574

#bzshaklee

No comments:

Post a Comment