Sunday, February 15, 2015

Sharing

Salam sejahtera salam satu Malaysia. Balqis datang lagi!

Boleh la kalau nak kata buang tebiat sebab datang balik tulis blog ni haa. Haha. Oh my, ada yang stalk ke walau dah bertahun tinggal blog ni? Yes, ada. Hahahaha

Act, i don’t really have many point nak tulis kat blog ni just want to make a little reminder for those yang rajin sangat curahkan perasaan kat media sosial. Hello, no! I tak jeles hokey. Tak kuasa langsung. For me, apa yang buat awak rasa sedih, apa yang buatkan awak rasa terlalu excited, yang buat awak rasa disayangi , dicintai bagaikan awak berada diawang-awangan tu maybe not a really good idea untuk share kat umum. Boleh share tapi tak lah terlalu emosional.

I’m just read one of my facebook’s friend blog yang dia share dekat post facebook so kita ni saje nak meloyakan diri dengan membaca apa yang dah terjangka. Oh jahat sikit perangai. Hahaha. But, the main point is i just want to remind all of u kan, so jangan buat haaa. *oh bajet macam sejuta orang baca blog kau , balqis. Whatever  and another troll face. Hahaha

Dalam blog tu, ayat2 cinta dia, ayat2 yang sangat jiwang ok. Suka duka, sedih pedih, dugaan dan ujian selama 1 year of loving each other. Tu anniversary 1 year la tu haa. Jiwang ke tak, dia punya pasal. Cuma, in my opinion kalau awak nak jiwang jangan dishare dengan orang ramai sebab takut boleh jadi bahan kutukan. Tapi kalau nak share jugak, maybe something yang boleh attract pembaca dengan cerita2 yang lebih interesting. Kalau nak bercerita, lebih sesuai untuk blog bukan untuk disetiap post facebook anda ok! I warn u! haha


Alright! That’s it. Bye

No comments:

Post a Comment