Friday, June 21, 2013

:)

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah dengan apa yang Allah bagi selama hari ni. ada yang suka ada yang duka. cuba terima semua tau ;)

Ada junior kptm yang bagi comment pasal assignment oop tu kan? sorry lambat reply dan sorry jugak sebab rasanya dah kemana entah assignment tu. rasanya takde dah dalam simpanan. maaf ye :)

Semalam keluar la result LI atau praktikal dan result yang terakhir bagi student diploma yang satu batch dengan aku. rata rata semua dapat 4 flat. tahniah semua. tumpang gembira :) aku? aku tak 4 flat lah. dari awal dapat tahu lecturer aku camne *tapi muka cute. hehe, aku cam dah agak la pasal result ni. dia ni straight sikit. serius nak nangis ohh bila ramai dapat 4 flat tapi aku cam tersisih plak. walaupun tak berharap dari awal lagi, tapi sedih jugak arr. tsk . tsk . tsk :'(

# tak semua perkara indah yang kita harapkan dalam hidup ni akan jadi kenyataan ...

2 comments:

  1. Tahniah balqis..semoga berjaya dunia dan akhirat.. :)

    ReplyDelete
  2. waalaikumsalam,
    mumpung masih suasana lebaran di bulan syawal, saya mengucapkan mohon maaf lahir batin...keep happy blogging always ..salam :-)

    ReplyDelete