Wednesday, February 6, 2013

Tidur

Assalamualaikum :)

Hari ni ni aku buat perangai kat office. aku ingat nak saje saje letak kepala atas meja. Dalam dah nak pukul 2 dah time tu. Sekali aku terbangun tengok jam , dah pukul 2.30. takde sape pun kejut aku. malu ar aku -..-
Pastu aku gi surau , aku sambung tido. pukul 3 aku bangun. Siap mimpi lagi ok. bhaha.

Pehh , sesuka hati kan. before keluar surau , aku dah cipta alasan siap siap dah kalau ada sape sape tanya. Tapi takde sape tanya , just pandang serong je. Lantak korang la. haha.

Sakit sakit badan aku bangun tadi. dah la panas pulak tu. pape pun dapat tido tu nikmat hidup. ngehh ngehh ngehh :D 

1 comment: