Tuesday, February 26, 2013

Me

Assalamualaikum :)

Pagi yang gelap , kini sudah terang. Tadi hujan , ni panas plak. ngantok duduk dalam office ni haa. haha.
*sedut oxygen* Alhamdulillah. nasib baik ada lubang hidung , boleh hirup udara segar ni untuk teruskan hidup. Alhamdulillah jugak sebab Allah masih izinkan untup hirup udara yang Dia bagi ni. Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah :')

Aku rasa senang hati sekarang walaupun penat praktikal. masuk pukul 9 balik pukul 6.30 then sampai umah dah pukul berapa pulak kan. Tapi itu lagi bagus daripada free , relaks tak buat keje pape tapi hati tak tenteram  :)

Kenapa? sebab aku rasa *rasa je lah dah tak sakitkan hati sape sape dan takde orang yang nak sakit hati sama aku lagi. Kalau masih ada , please forgive all my mistakes. Just get your new life and forget what i'll have done to you.


Take Care :)

1 comment:

  1. moga hari hari yg dilalui adalah yg terindah buatmu :)

    ReplyDelete