Saturday, February 9, 2013

Luahan

Assalamualaikum :)

This week balik kampung. cuti panjang sikit daripada cuti biasa. tapi kejap je pun sebenarnya -.-

Awal-awal aku praktikal , aku dah mula senang dengan kak june. siapa? salah seorang staff kat company Abyres laa. aku suka nak berkawan dengan dia. tapi dengan yang lain pun ok je. takde hal lah. aku kan peramah. haha

Hari tu pergi lunch berdua je dengan Kak June. Tak sangka , lepas je duduk kat meja tu sambil tengah tunggu makanan dan minuman , kak june banyak nak bukak story. ingatkan kak june dah lama kat company tu. rupanya baru je beberapa bulan. tapi dalam masa beberapa bulan tu , kak june sebenarnya banyak memendam rasa , banyak termakan hati dengan staff kat sana. tapi tak lah semua staff. sedih dengar cerita dia. aku nampak sedih sangat mata kak june bila pandang aku sambil bercerita. tapi kak june tak nangis. aku tahu dia kuat :)

Be strong my sis. i know you can. such a happy go lucky women. i never know that you are really hurt inside :(

#thanks kak june , sebab beri kepercayaan nak cerita dan luah kat orang :)

#luv you sis :)

1 comment:

  1. well..aku harap ko pun kuat...
    sebab aku tau..ko pun mmg kuat menghadapi ujian Allah....jgn pernah mengeluh dengan Allah....setiap masalah yg ade tu...adalah untuk mendekatkan hati kita dengan Allah...bertapa Allah sayangkan hambaNya..^_^

    ReplyDelete