Monday, February 4, 2013

Joomla ohh Joomla -.-'

Assalamualaikum 

Dah berapa hari aku dok mengadap nate Joomla ni. Noob melampau betul la tak reti guna benda alah ni. dah sebu mata aku asyik tengok laptop pasal Joomla. Pehhh , lama lagi nak kena ngadap benda ni disebabkan ini adalah project aku untuk present kat lecturer nanti. asyik mengeluh je aku kat sini *orang cakap kalau asyik mengeluh , cepat mati -.-'

Moga dipermudahkan. Aamiin :)



ni lah logo nate Joomla tu 

aduhai Joomla -..-'


No comments:

Post a Comment