Thursday, February 14, 2013

Aku

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah , hidup lagi hari ni. Allah bagi lagi masa suruh buat amal. Tapi nama lagi manusia , mesti ada masa yang di sia sia kan. Allah , banyaknya dosa aku. Sayu je hati bila teringat berapa banyak dosa lalu. Kau ampunkan aku tak, Ya Allah? Layak tak aku dapat pengampunan Kau? :'(

Aku selalu terfikir satu benda ni. Camne aku nak survive hidup bila mak aku dah takde nanti? Sape yang nak doakan untuk aku bila mak aku dah takde nanti? Boleh tak kalau aku nak 'pergi' dulu sebelum mak aku 'pergi'? Tapi amalan tak banyak lagi :(

#Semoga bekalan aku cukup plus extra nak bawak jumpa Allah. Nanti takde lah malu nak jumpa Dia. hee

Salam Sayang

2 comments:

  1. post yang sangat bagus.. meh la datang blog aku.. haha.. >_<

    ReplyDelete
  2. itulah...sy pon takot memikirkan dosa2 yg lalu...apa mgkin Allah ampunkan insan spt kita? doalah, sabarlah, moga sentiasa tenang dlm aturanNya :')

    ReplyDelete