Thursday, October 4, 2012

Assalamualaikum

Hari ni kononnya nak sambung kerja-kerja yang melambak tak siap lagi tu. sekarang dah nak pukul 1 pagi. tapi sampai sekarang aku xde mood nak buat. sian mira sama huda. tadi nak pinjam laptop. nak buat kerja , tapi aku kononnya nak buat kerja jugak. ni diorang pergi cc dari tadi tak balik lagi dan mood aku takde gak nak buat 4 projek beserta 2 assignment yang tak siap tu. mana entah mood tu. sorry huda , sorry mira.. 

kadang-kadang bila aku terasa sakit , aku selalu sedapkan hati aku. takde pape lah ni. jangan risau. serahkan semuanya kat Allah. tapi bila jadi something yang aku rasa cam menekan aku di sebabkan mak aku asyik nak marah tak tentu hala atau sesape je , aku selalu memberontak dalam hati aku. pesal la aku tak betul2 kena sakit jantung ke , kanser ke apa benda lagi sakit2 lain. bila aku down gila , mesti aku fikir benda ni. dan bila keadaan sangat2 menekan , mesti rasa nak nangis. aku kalau stress pasal buat kerja pun boleh nangis. haha. macam sekarang ni. dengan stress kerja , stress jadah lagi benda lain entah, jap lagi tengok arr. seletip tisu kat mata laa. so , xde la nangis sebab air mata tak keluar pun. haha

aku benci..!!! benci dengan diri aku. benci dengan hidup aku. kang cakap taknak hidup kang , amal cam dah banyak sangat plak kan. Benci...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Benci..!!!!! menangis pun nak bagi tahu..sakai laaa..!! dah arr

1 comment:

  1. sabar ye...tiap yg berlaku itu ada rahsianya yg tersendiri...sy pon penah cm 2 gk...selalu down n pikir bukan2...hati ni dah lalui mcm2...xtaw nak luah...sy pendam je...nk bicara dgn siapa...sy malu dgn diri sendiri...luah kt Allah jela...moga dia berikan yg terbaik..meski kini tersenyum dlm luka :')

    ReplyDelete