Friday, September 21, 2012

Akibat

Assalamualaikum :(

Woott woott..! nape sedih ni? ahah

Bukan sedih. Rimas tahap galaxy..!! arghh..! Tak semena-mena cik jer naik kat muka ni. banyak ohh. Tak sampai 2 jam tetiba dah ada. Uisshhh..!! pe benda alahnye ni entah. haha. Dak2 rumah aku , dah habis raya baru angkut kuih raya datang sini. korang ada? hehe. Ni lah akibatnya terlebih makan kuih raya. dan rata-rata kuih raya berunsurkan kacang. before ni aku cam amik remeh je pasal kacang kalau lebih-lebih makan , cik jer naik kat muka. Sekarang ni makan dia. hahaha

Kecoh je. jerawat naik kat muka pun nak update kat blog. hahaha. Tak ramai yang mampu nak update kat blog bila jerawat naik kat muka okeyyyy.. hahaha

#menggedik jap. okbai. haha

tata.. titi .. tutu XD

No comments:

Post a Comment