Wednesday, June 13, 2012

kawenn?

Assalamualaikum :)

kenapa kawen ? siapa kawenn? AIN la ni *nama kau di type lagi. kuang2. ada ke tanya aku , nak kawen dah. cett. tapi kalau sampai seru , boleh saja. hehe. member2 aku yang lain pun cakap aku tak sabar nak kawen sebab post kat FB pasal2 kawen je. eh sengal masing2. bukan tak sabar nak kawen. nak kawen awal tapi bukan sebab yang xelok. Insya'allah sebab elok. elok kawen awal. meraung2 syaitan tu nanti. haha.

guess what? aku dah cakap ngan mak aku , aku nak kawen. haha. mak aku tanya dah ada calon ke belum. haa. tiba rasa cam anak tekak aku tersangkut plak biji durian time tu. tak mampu meneruskan perbincangan. haha. dah ada ke belum? masih di atas pagar. aku sendiri tak tahu sebenarnya :)

tapi nanti aku kawen , aku nak semua member2 aku ada. datang tau. tak kira , korang datang gak. kot tak putus kawan :p haha. Kalau masih diberi nyawa sampai jodoh tu , insya'allah aku terima :)

p/s : sorry coz , tak sempat2 lagi nak jenguk blog2 korang yang kat dalam chatbox tu. 

No comments:

Post a Comment