Thursday, June 14, 2012

Akhirnya

Assalamualaikum :)

Dah berapa puluh ratus kali plan nak jumpa , nak jumpa tapi tak jumpa. sejak dulu lagi. sejak tiga tahun yang lalu. akhirnya , Allah bagi jugak pertemuan tu. Alhamdulillah :')

Siapakah? Nurul Ain Hussin empunya badan. rindukan dia. dia pun rindu aku gak. HAHAHA. ok , tu lebih. haha. malu2 sey kawan aku ni masa mula2 jumpa. haha. Dialah antara sahabat yang bila teringat dia , akan mengingatkan aku dekat Allah. Dialah sahabat dunia , dialah sahabat akhirat. Insya'allah :')



ain dan tittew :p

berjumpa kami sebab nak gi kenduri kakak syikin. ain turun seremban semata2 nak gi kenduri tu dan jumpa kami2 je tau. semalam dari johor , hari ni gi kenduri , esoknya dah balik ke johor. thanks ain :)

and this is 4 of us :)


syikin , ain , atika , tittewww 

xpayah nak tittew sangat la kan.bhaha. dewannya biru , habis semua gambar pun biru jugak warnanya. haha. kena bagi edit baik punya la gambar2 tu nanti. haha.

ok , tak tahu nak cerita dah , till we meet again , friends. i'm gonna miss them :')

bawah ni, entry yang ain dah tulis , sepanjang perjalanan dia nak jumpa kitorang. hikhik



----> bila satu dorm nak berkumpul balik ? <----

tata ;)





1 comment: