Monday, January 16, 2012

Ishh.. Tak Baik Laa

Apa yang tak baik? tiba2 je kan.. :)
Hari ni balqis nak jadi baik sikit lah dalam entry ni.. Lagipun dah lama tak update kan.. :)

Ok. berbalik kepada tajuk , apa yang yang dimaksudkan sebenarnya? Benda ni yang paling aku tak suka nak dengar. Dan aku cuba elakkan. Yang dimaksudkan adalah mencarut. Mungkin ada yang kata benda ni kolot , macam lah aku bagus sangat atau sebagainya. Suka hati. Tapi ni ikhlas dari hati aku. Muhasabah diri aku sendiri jugak :) 

Yang paling selalu aku dengar , orang suka sangat sebut2 binatang ni.. memang famous tahap gaban dah aku rasa. Memang ketinggalan lah kalau korang tak kenal binatang ni.. haha. Babi. Apa lah istimewa sangat babi tu? rupa pun tak lah comel mana. Tapi memang dah menjadi kegemaran orang suka sebut2 binatang ni kan..Ye , maybe favourite colour pink.. Tapi... Untung lah.. haha..

Korang taknak try ke sebut haiwan2 yang comel sikit kalau2 tengah bengang ke , marah ke..? at least lebih comel la daripada babi tu.. heee.. contoh kalau tengah marah, try la cakap "kau ni apesal camni perangai kau ni haaa..?!! Macam hamster..!! kau tau tak?!!" Kan sweet gitu.. * cam sengal pun ada. haha

tu.. alalala. comel lettew.. haha

Banyak lagi perkataan2 mencarut ni.. Tapi yang ni je yang boleh aku hujahkan kat sini . Dan ni kiranya antara yang paling famous la.. Yang pasti aku tak suka la dengar babi tu disebut2.. Sorry dan maaf kalau ada yang terasa. Pendapat aku sendiri.. Korang try la famouskan hamster plak.. Mesti aku suka nak dengar.. Hee

Taking Care
;)



No comments:

Post a Comment