Saturday, December 3, 2011

Tag

Hello peeps!! :)
Lama tak update kan..
Sebab seakan2 kehilangan mood berblogging buat seketika .. Hee

Hari ni saja2 bukak blog dan dapat tahu yang aku telah di tag oleh seorang gadis comel  :) Thanks to her sebab membuatkan aku ada jugak bahan untuk mengupdate blog ni.. :)

Ok.. Soalan yang telah dikemukan oleh tuan punya badan beserta jawapan yang dapat diberikan dengan seikhlas hati.. wahh.. ;)

Soalan

  1. Kucing atau arnab
  2. Makanan kegemaran
  3. Facebook atau blogging
  4. Tarikh Lahir
  5. Movie or drama
  6. Hobi?
  7. Tempat paling jauh yang anda pernah pergi?
  8. Pukul berapa paling lambat anda pergi kelas?
  9. Cita-cita?
  10. Warna kegemaran?
  11. Movie seram , trailer , komedi atau romantik komedi?

Jawapan
  1. Arnab
  2. Makan je semua yang boleh dimakan ;)
  3. Blogging
  4. 7 April 1992
  5. Movie
  6. Tengok gambar , edit gambar , menulis something dan lain2
  7. Sabah 
  8. Baru keluar rumah bila kelas dah sepatutnya mula
  9. Computer Designer , Photographer
  10. Hitam , Turqoise
  11. Trailer dan komedi
Selesai. Tapi maaf sebab belum ready nak main tag2 kat orang lain. Maybe next time..;) Kepada yang main game kat atas ni , teruskan sebab game ni seronok.. ;) Tapi kalau sesiapa yang nak tag nama aku , silakan.. soalan2 anda akan dijawab k.. ;)
Thanks again to Zarina ;D

Taking Care
;)



No comments:

Post a Comment