Wednesday, December 21, 2011

Mission Accomplished!



tadaaa.. Cantik tak? Ada ciri-ciri nak jadi photographer tak? Hihi
Kalau korang cakap tak cantik , aku tetap nak kata cantik jugak.. HAHA
*klik untuk besarkan*


Ok.. Gambar kat atas tak ada kaitan langsung dengan tajuk entry kali ni.. Gambar tu saja nak menunjuk2.. Aku yang ambik.. Biasa lah tu.. Haha.. Ok..Misi yang telah berjaya diselesaikan ialah Mission Impossible Ghost Protocol.. Hee.. 


Cukup besar tak gambar? Haha..Ditakdirkan tengok cerita ni , aku ditemani seorang awek yang diberi nama Asnida.. Trimas Cik As ;) Nanti kita akan selesaikan misi yang seterusnya pulak.. Hihi.. Cerita dia yang dapat di definisi kan di sini hanyalah dengan perkataan style + smart + cool + terbaik = best gila! Haaa.. Hanya tu je yang mampu.. Aku sarankan korang tengok la... best teramat.. Daripada cerita alamak toyol yang errr.. 'best jugak' tu.. Tengok tau cerita ni.. Tau2..Layan!!! :D

Taking Care 
:)

No comments:

Post a Comment