Wednesday, December 21, 2011

Harry Potter


Wahh.. Berapa banyak kau update sehari ni? Aku dah bosan camni la jadinya.. Haha. Ni la kerja aku time cuti.. Tapi bukan setiap hari pun.. Baru je start dua minggu lepas..Alhamdulillah dah khatam untuk yang kesekian kalinya beberapa hari lepas.. Hee.. Patutnya ada 7 dalam gambar tu kan.. Tapi aku ada 5 je daripada 6 yang ada dalam gambar tu.. Lagi 2 tak berkesempatan nak ada.. Ni je lah satu-satunya 'novel' yang aku baca.. Betul novel? ada orang panggil novel.. Serius baca buku ni masyuk.. Haha.. Best2! Macam tak ada movie pulak gayanya kan.. Haha.. Ha'ah.. Betul lah tu.. Gila Harry Potter punya cerita.. Bukan gila kat Harry Potter tu.. Not my taste * bajet giler! Haha.. Sebenarnya , cerita dalam buku lain dengan cerita dalam movie.. Lari kot * kejar ar pe lagi.. Macam cerita Ombak Rindu , member aku la cakap.. Aku tak baca novel camtu.. Hee..  Tapi kalau baca lagi best kot aku rasa.. Maybe ada yang lain-lain pendapat.. Pendapat masing-masing la kan.. Kalau la buku pelajaran camni.. Khusyuk giler!! Haha

smart la pulak cover buku yang ni

p/s : Tukar2 la angin novel cinta ke 'novel' Harry Potter ;)

Take Care 
:)

No comments:

Post a Comment