Monday, November 21, 2011

Takda Motif

Dalam diri ni , kita kena selalu ajar diri untuk sentiasa ikhlas dalam buat apa2 perkara* feeling lebih plak. Sekalipun tengah cakap dengan member atau siapa2 je lah..  Kenapa aku cakap macam ni?*suka hati la.. wekk Ok . . Cuba kita bayangkan member tanya apa2 kat kita , kita pun jawab nak taknak je.Buat muka masam lagi kan. Yela maybe sebab letih kan.Member memang fikir kita letih , dia jugak maybe faham..*kesah plak dia Tapi kita pernah terfikir tak kalau member tu , terasa ke , tersinggung ke dengan cara kita balas pertanyaan dia.. *aku tengah merepek ke ni? Mesti ada punya lah.. Walaupun sikit..

Try la untuk senyum walaupun nampak senyum tu paksa , tapi at least kita try gak kan.. hee :) Try gak cool , semangat time jawab pertanyaan orang , happy je dalam jawapan tu*perlu ke... Kan... Kalau tengah cakap dalam phone ke.. Apa2 je lah k.. *poyo la.. aku pun sama . Ala.. Aku try la tu.. Senyum kan.. Bukan selalu aku xde mood.. Jarang sangat kan nak tengok aku takda mood.. Haaa.. Aku tau.. Aku tau tu.. Big claps... *masing2 tengah nyampah je tengok ayat aku . Kalau tiba aku xda mood tu , memang dah sampai tahap dah tak boleh aku mengukir senyuman di wajah aku pada saat itu*ayat la plak. 


# motif entry ? Err.. Bercakap la dengan ikhlas.. Ada kena mengena tak? Heee *entah apa2 entah.nyampah aku



3 comments:

  1. tp kadang bcakap dgn ikhlas senyum bagai pun ada org salah paham ingat kite perli dia jugak..
    ingat kita being sarcastic..
    manusia..
    hm..

    ReplyDelete
  2. Cuba ajar diri tidak bersangka buruk.. think positive je.. pedulikan mereka.. wahhhh.. heee

    ReplyDelete
  3. balqis..
    Senyummmmm
    *tet* *tet*
    :P

    ReplyDelete