Wednesday, November 23, 2011

Roti Goreng


# my breakfast menu 

Tadaaa... Ini namanya roti goreng.. Sedap tau ... Favourite ni * padahal baru first time makan
Cuba lah.. Tiba2 terasa nak cuba resipi baru * resipi la sangat dan ini lah yang terhasil.. Actually * bukan xbleh nak tulis 'sebenarnya' ada 3 ketui yang hangit tapi telah selamat dicampak ke tempat pembuangan..
Try la kalau teringin k * kot taknak sudah :p
Kalau tak sedap jangan marah aku plak k.. Aku tak bersalah dalam hal ni.. *kau yang buat xsedap kot hihi

Ok lah.. Aku rasa aku dah nak mula merepek ni.. Aku taknak teruskan hasrat aku ni sekarang *maybe lain kali je
Ok semua.. Selamat maju jaya.. Majulah sukan untuk negara *memang ada kena mengena nak goreng roti tu. Ok bai!

~ Taking Care ~
;)

1 comment: