Monday, November 28, 2011

Go Green

Hello people.. I'm Back.. Well.. I would like to say thank you very much to Malaysia team cause 'fight' for our country yesterday in football game Olimpik London versus Bahrain.. Thanks again.. * mendatar sangat ayat



*kembali kepada Bahasa Malaysia bahasa kebangsaan hoho

Aduhai Malaysia. Suka la kecewakan aku.. Time dah dua gol , aku dah sangat2 yakin yang Malaysia will win this game .. Apakan daya.. Tapi terer ar pasukan Bahrain.. Giler Kentang.. Masukkan 3 gol dalam masa 6 minit je... Perghh!! Terbaikk.. ;) Takpe Malaysia.. Keep trying next time ok.. :)

------------------------------------------------------------------



yang ni sangat comel..  ^_^
restaurant ni cantik oh

Penat membaca blog2 menarik hari ni.. Dari pagi aku baca dan kini baru selesai membaca dan sedang mengupdate blog.. Dan antara berpuluh blog ini antara yang menarik.. Sempoi pluss Smart pluss teruja.. haha.. Aku suka benda2 pelik macam ni.. Hanya perasaan suka kepada benda pelik ataupun aku memang pelik , aku tak tahu.. Tapi aku sangat2 dan sangat suka lah benda2 yang lain dari yang lain yang pastinya.. hee.. Ok.. Yang atas ni namanya konsep Go Green.. Kiranya konsep ni macam menyelamatkan alam sekitar la.. Ok apa.. sampai dalam rumah pun boleh buat ni.. Kalau nak tahu lebih banyak pasal Go Green , boleh la search kat Mr.Google.. Kat blog yang aku baca tu just hidangkan banyak gambar yang macam kat atas ni la.. Haa.. Kepada pemilik blog.. Maaf copy gambar.. Hee.. 

Ok.. Sampai sini je dulu.. Banyak2 tulisan karang , bosan pulak nak baca.. k.. 

Take Care
;)

No comments:

Post a Comment