Tuesday, November 22, 2011

As Though

First.. Nak mintak maaf sebab ada entry2 yang tak sepatutnya ada kat blog ni.. Actually , blog ni dulunya untuk  diri sendiri.. Baru2 ni je post pasal benda sekeliling... Sorry kalau ada yang terbaca entry yang tak sepatutnya di post.. Aku pun baru teringat.. Itu pun ada orang ingatkan... Post2 yang dimaksudkan , dah xada lagi dalam blog ni dan dah selamat di campak ke gaung.. Heee... Dan rasanya dah cukuplah merapu sampai sini.. Ngee~

Second. Nak wish Congratulation!!!  kat pasukan Malaysia sebab dah berjaya merebut takhta juara daripada pasukan Indonesia *semangat bai.. Pasukan Indonesia jangan nangis2 ok *buruk ghoman(rupa) ea.. Chill.. Kalah menang adat pertandingan k..  Rakyat Malaysia pulak jangan terlalu bangga k..*macam dia plak yang main. Tak perlu kot nak kutuk warga Indonesia tu lebih2 k..*kutuk sikit2 dah la


Ok yang third pulak baru la kembali kepada tajuk entry pada kali ini k.. Haaa.. ini dia..;)


dance

as though no one is watching you

love

as though you have never hurt before

sing

as though no one can hear you

live

as though your soul and body is not separate


take care
;)

No comments:

Post a Comment