Tuesday, November 8, 2011

Arghhh...!!

Aduhai Cik Balqis.. Kenapa ni? Cik ok tak? huuu.. Tak ok lah .. Tak ok.. Tak ok.. Tak ok..!. Kenapa? Sebab muka dah makin teruk.. Banyaknya accessories kat muka ni.. Oh pimple.. I hate you.. Ye... Memang tu satu anugerah Allah yang tak semua orang ada ..  Memang kita perlu bersyukur dengan segala pemberian Allah kan.. Tapi pimple ni membuatkan aku hilang keyakinan diri.. Malu kot nak bersiar siar sambil menghirup udara yang segar dengan muka yang.. erkkkk... Memang la orang tak pandang sebab siapalah aku kan.. Tapi , at least aku masih yakin dengan diri aku.. Waaaaaa... (meratapi lebih2 plak.. aku cepuk karang...) mana taknye meratapi.. Ni bukan pimple lagi dah ni.. This is 'ACNE' ... Sakit der... hahha..

Ok.. Meh bagitahu sikit macam mana adanya segalanya accessories ni... (wahh.. sempat lagi)..
  •  Stress yang sangat keterlaluan
  •  Tidak menjaga permakanan
  •  Tidak menjaga kebersihan
  •  Datang haid
  • "Cari la sendiri.. Internet kan ada" - hehe.. dah tak ingat + tak tahu la.. 


Haaaa.. Tu lah sebab2 nya datang 'dia'.. Sebab datangnya perhiasan kat muka aku ni , aku yakin adalah bukan disebabkan tidak menjaga kebersihan sebab aku ni pembersih tau.. (woi..!! poyo giler) haha.. ala.. kalau bukan pembersih pun, aku bukan lah orang yang pengotor ok.. heee.. Tidak menjaga pemakanan tu tak tahu tapi aku ada alahan la kat beberapa jenis makanan iaitu seafood dan kacang2.. Kalau makan confirm tidak lama selepas itu akan terjadi perkara yang.... ishhh.. ishhh... Heee... Tapi yang buat masa sekarang ni aku tau dah sebab apa.. 


Haaa.. Ni lah sebab dia.( ni bukan aku tau.. cantik sangat ni.. hehe). sebab tengah final exam laa... Dah la killer subject kebanyakannya..  Dah la xbanyak gap.. wooo.. tension siutt!!  ngeee


Jadinya , dah teruk la muka aku.. Tapi tak teruk sangat macam dalam gambar ni lah.. kurang.. kurang.. kurang lagi dari dalam gambar ni.. Tapi ishh.. xsuka2.. 

- Nota Untukmu - 

Wahai pimple.. boleh tak kau pergi dari hidup aku.. Aku tak suka lah dekat kau.. Aku tak perlukan kau dalam hidup aku.. Kau pergilah mana2 tempat yang kau suka.. Tak usah mendatangkan diri pada aku lagi.. Maybe kat luar sana ada banyak tempat yang lebih sesuai buat kau.. Walaupun kau dah pergi dari hidup aku, mungkin nanti aku masih teringatkan kau.. Mana mungkin boleh hilang segala kenangan aku dengan kau.. Jaga tingkah laku.. Jangan buat orang benci macam aku benci kau k.. Kesian kau aku benci kau... Tak lah.. Aku tak benci.. Cuma tak suka je.... Ok lah.. Sampai sini je.. Take Care.. 



Taking Care
;)

No comments:

Post a Comment