Thursday, October 13, 2011

Aku Kau dan Dia

Yup , kawan. Nobody perfect.. Andai segala tindak tanduk aku buatkan kau rasa aku buat something yang tak patut kat kau , aku mintak maaf.. Sorry sangat2.. Aku nak kau tahu , segala apa yang kau rasa aku tak jujur dengan kau , seriously untuk jaga hati kau , kawan. . Aku sayang kau beb. Mana mungkin aku nak cakap jujur bila benda tu boleh sakitkan hati kau .. Babe.. Aku tahu yang kau mengharapkan masa ni biarlah cepat berlalu dan kita akan habis dip.. Kita tak akan jumpa lagi kan.... Mungkin , Bila kau tahu perkara sebenar , kau ingat aku permainkan kau.. Tapi hakikatnya , lain..

Beb, sepanjang perkenalan kita , aku happy kita jadi kawan.. Dan aku tak pernah sangka , bila aku try jaga hati kau , kau terasa hati sampai macam ni.. Aku mintak maaf k.. Sebenarnya, mungkin antara Kau dan Dia , tiba-tiba datang Aku yang bukan diundang mencelah persahabatan korang kan.. :) Babe , perasan tak aku dah jarang makan sama-sama dengan korang? Aku bukan terasa hati tapi aku tau antara Aku dan Dia , Kau lagi selesa dengan Dia.Yup, she's more better.. Teruskan k.. Kau happy , aku pun happy.;). Lagipun , Kau dan Dia bukan siapa2.. Member aku jugak.. Dah jadi title 'Best Friend' pun..:)

Aku post kat sini sebab aku tahu kau akan baca jugak.. Jangan tanya siapa watak2 dalam post ni.. Aku tahu kau tahu siapa 'mereka2' ni k.. Kawan , tak semua apa yang kita buat orang akan suka.. Even pun kita try nak jaga hati orang.. :)

Beb.. Aku sayang Kau tau.. Aku sayang Dia jugak..  Aku tahu , hati kau try nak tolak aku jauh2.. Tapi hati aku tak mungkin nak tolak kau walau seinci pun.. Tak mungkin aku jadi talam bermuka- muka kat sini sebab aku pernah post pasal kau bila aku rindu kau kan :')

p/s : Jaga Diri bila dah habis dip nanti k.. Aku mesti rindukan kau ;')

Tiada ungkapan perpisahan dalam PERSAHABATAN 
Walaupun maut menjadi noktah
Kerana seseorang sahabat itu terlalu istimewa
Dalam doa saudara yang lain 
Biarpun tanpa bayangnya

Luv u , kawan ;)

No comments:

Post a Comment