Wednesday, October 26, 2011

:: Sorry ::

Time2 nak final.. Segala dugaan datang bertubi2 bagai batu jatuh dari langit menghempap kepala aku. Sampai sakit gak kepala aku jadinya.. Macam masalah negara je kan. Hoho.. Tiba2 dugaan datang tanpa diduga.. Masalah menjadi pemasalahannye pun hadoi.. haha.. *dah start merepek okbai.. :p

To my sayang2 especially family , friends & sayang ,
I would like to say so sorry for all my wrong doing to you.     
Maaf juga sebab saya bukanlah yang terbaik untuk kalian. 
Sorry di pohon sebelum tak sempat nak mintak maaf  :)



;)
~ Taking Care ~

Tuesday, October 18, 2011

Sahabat








;)

Thursday, October 13, 2011

Aku Kau dan Dia

Yup , kawan. Nobody perfect.. Andai segala tindak tanduk aku buatkan kau rasa aku buat something yang tak patut kat kau , aku mintak maaf.. Sorry sangat2.. Aku nak kau tahu , segala apa yang kau rasa aku tak jujur dengan kau , seriously untuk jaga hati kau , kawan. . Aku sayang kau beb. Mana mungkin aku nak cakap jujur bila benda tu boleh sakitkan hati kau .. Babe.. Aku tahu yang kau mengharapkan masa ni biarlah cepat berlalu dan kita akan habis dip.. Kita tak akan jumpa lagi kan.... Mungkin , Bila kau tahu perkara sebenar , kau ingat aku permainkan kau.. Tapi hakikatnya , lain..

Beb, sepanjang perkenalan kita , aku happy kita jadi kawan.. Dan aku tak pernah sangka , bila aku try jaga hati kau , kau terasa hati sampai macam ni.. Aku mintak maaf k.. Sebenarnya, mungkin antara Kau dan Dia , tiba-tiba datang Aku yang bukan diundang mencelah persahabatan korang kan.. :) Babe , perasan tak aku dah jarang makan sama-sama dengan korang? Aku bukan terasa hati tapi aku tau antara Aku dan Dia , Kau lagi selesa dengan Dia.Yup, she's more better.. Teruskan k.. Kau happy , aku pun happy.;). Lagipun , Kau dan Dia bukan siapa2.. Member aku jugak.. Dah jadi title 'Best Friend' pun..:)

Aku post kat sini sebab aku tahu kau akan baca jugak.. Jangan tanya siapa watak2 dalam post ni.. Aku tahu kau tahu siapa 'mereka2' ni k.. Kawan , tak semua apa yang kita buat orang akan suka.. Even pun kita try nak jaga hati orang.. :)

Beb.. Aku sayang Kau tau.. Aku sayang Dia jugak..  Aku tahu , hati kau try nak tolak aku jauh2.. Tapi hati aku tak mungkin nak tolak kau walau seinci pun.. Tak mungkin aku jadi talam bermuka- muka kat sini sebab aku pernah post pasal kau bila aku rindu kau kan :')

p/s : Jaga Diri bila dah habis dip nanti k.. Aku mesti rindukan kau ;')

Tiada ungkapan perpisahan dalam PERSAHABATAN 
Walaupun maut menjadi noktah
Kerana seseorang sahabat itu terlalu istimewa
Dalam doa saudara yang lain 
Biarpun tanpa bayangnya

Luv u , kawan ;)

Sunday, October 9, 2011

~* Wahai Lelaki *~


Jika benar kau kasih & cintakan wanita itu :


•.♥• Bawalah dia ke jalan Allah,


•.♥• Nasihatilah dia,


•.♥• Perbetulkan kesilapannya,


•.♥• Jagalah dia dgn baik,


•.♥• Kasihanilah dia,


•.♥• lindungilah dia,


•.♥• Berilah kasih syg padanya,


•.♥• Hargailah dia,


•.♥• Ucapkan terima kasih atas kelebihannya,


•.♥• Bersabar dengannya,


•.♥• Terimalah & cintailah kekurangannya,


•.♥• Jadi IMAM terbaik & redhalah padanya..

✿..moga dia menunggumu di SYURGA sebagai bidadarimu..amiin..✿

Saturday, October 8, 2011

:: Kurus ::

Kenapa nak tiba2 wujudkan entry kurus ni? Haha. Takda pape lah sebenarnya.. Risau kat sorang member ni... Kenapa dengan dia? Hmmm. Risau sangat kalau gemuk.. Macam obses kurus pun dah ye aku tengok. haha.. Sorry beb kalau kau terbaca.. Heee.. Macam ni lah nak cakap.. Kita kalau boleh jangan sekat permakanan kita sebab makanan tu nikmat Allah.. Tengok macam aku.. Makan je.. Kuat gak aku makan tau.. Hihi.. Mak aku pesan.. Jangan nak kurus sangat. Makan tu tak payah nak sikit sangat. Selagi sihat ni makan je la apa nak. . Nanti bila sakit semua nak pantang. Itu tak boleh makan. Ini tak boleh makan.. Haaa. Dah hilang nikmat makan.. Tak dapat nak merasa lagi..

Lagi.. Jangan kurus sangat k.. Aku rasa kalau boleh, kau nak je capai 40KG berat badan tu kan.. Hishh!!Geram aku tengok. Makan tu takot. Makan ni takot.. Macam suruh makan kulit durian plak.. Takut sangat gemok.. Tak gemuk mana pun kau tu la syg oi.. Badan tu ok je aku tengok.Jangan Risau sangat lah k :) Kurus2 nanti, ingat lelaki suka ke? Haaa. Aku tak ingat dapat dari mana tapi yang ingatnya ialah.. Lelaki suka perempuan yang chubby2 tau.. Pastu tak suka perempuan yang 'kerempeng'.. Sebab apa aku pun tak tau.. Hoho.. Nak kurus sangat.. Pakwe kau lari nanti aku tak tau.. ayokkkk :p

Ok?? Jelas? Kau tu ok je la syg.. Badan dah comel.. Tak gemuk langsung pun aku tengok k.. Muka pun comel. Tu sebab ramai suka kau.. ;)

Dah la. Tak payah nak kurus2 lagi k. Tak suka aku tengok asyik takot nak makan je.. Asyik takot gemok je.. k.. Pastu kata aku jeles.. Aku sekeh kang tau la.. Ketiadaan maknanya k.. Baik aku makan. Lagi sedap.. whahah...

Take Care ;)