Saturday, September 10, 2011

Mmmm

Hye peeps. Tau tak , hari2 teringin sangat2 nak update blog. Tapi tak tahu nak tulis apa. Macam banyak sangat yang nak ditulis sampai tak tau nak tulis apa. Haha. Apa yang awak merepek ni , Cik Balqis? Haaa.. Aku dah tak nak topup dah la pasni. Haha. Kenapa? First . Sebab tu( Haha. Masing2 blur. :p ) Second sebab topup dah mahal la sekarang. Ada ke kenakan tax 6% . banyak tu. Kalau RM10 topup , 60 sen. Kalau RM5 topup , 30 sen. Banyak la jugak tu kan. Boleh berapa minit call tu. Hyep2. Jangan nak cakap aku kedekut. Aku cepuk kang. Aku ok2 je. Tapi ramai yang bising kat FB tu. Haha. Lantak la masing2. Hihi.. Semoga berjaya menempuh dugaan untuk mentopupkan nombor anda ye. Pesanan Ikhlas dari saya , Balqis Zulkifli. Haha. Poyo teramat. :p

p/s : Tak tahu nak tulis apa.. ngeee.. ;)
       ~ Taking Care ~

No comments:

Post a Comment