Friday, August 26, 2011

Planning . .

Ok. First skali nak planning apa ek? Cuti raya seminggu so, haaa.. xnak online FB lah selama seminggu. 
Amacam? Ada bran? ahah.. I try my best ok. .  Boleh ke tak agak2 nye ye? 
Kita tunggu dan lihat . . ; )

Ok. habis cerita pasal FB . .Next nak plan apa pulak ek? hmmm . .Oh ye. Disebabkan , dress up aku yang agak dan sangat simple ni , apakata aku tukar dress up aku pulak. Bukan nak ikut orang atau terkena kejutan budaya but sometimes we must change our personality . . Poyonyeee ayat.. haha.. Di dalam pada itu , ada juga request yang nak tengok perubahan aku ke arah itu. .  ; )

To look like such a FEMININ girl . . ouch . . haha
The several items is ;-
Kemeja
Skirt 
Wedges 
Pashmina

Adakah aku mampu melakukannya. Sebelum tu haaaaaaaaa.... semput2.. haha.. Actually , teringin jugak. . Tapi tak yakin la.. Kalau la kena kutuk , manga ai.. rasa macam nak benam kepale dalam tanah je. Cepat2. Bagi dorongan , support dan yang seangkatan dengannya. . Adalah tu yang mula nak terbayang camne rupa aku pakai macam tu.. Ngeeee.. malu.... Ok ,bai... :p


No comments:

Post a Comment