Saturday, August 6, 2011

Cool Blog Ku


Wahh. Apa ni? Nampak macam sedap je? Bukan sekadar nampak. Tapi memang sedap pon. Haaa.. Ini lah cool blog nama nya. Ada pelbagai perisa tau. Yang kat atas ni perisa Chocolate. Kenapa post pasal benda ni? Haha. Biasa lah. Tengah2 puasa ni , xboleh slalu beli macam biasa buat. Asal nak balik je rumah , singgah beli. Asal pergi TS je singgah beli . Actually , cool blog ni dah jadi salah satu favourite aku. Antaranya perisa Chocolate ni la. Waaaaa.. mengancam tau rasa dia. hehe. Kalau tak dapat beli, rasa macam kempunan pun ada jugak. hehe. Kawan2 yang kat luar sana , kalau belum pernah rasa , boleh la cuba. Ala, selalu pergi TS , singgah la kejap. ;) Serius sedap , tak tipu. Tapi maybe ade sesetengah orang yang tak suka. Kenapa xsuka pun tak tau lah. Hehe. 

Apa-apa pun , nak wish kat semua. Selamat Berpuasa. Semoga di Bulan Ramadhan ini , segala perkara yang kita lakukan lebih diberkati Allah. .

No comments:

Post a Comment