Thursday, July 21, 2011

Kenali Erti . .

Setelah sekian lama , baru aku faham apa itu cemburu. Nak tahu sebab ape? aku dah pandai cemburu. . ;p
Aku cemburu kat die.  First time, aku cemburu kat member baik sendiri . . Sebab aku rasa die lebih segalanya dari aku . . Dia lebih pandai dari aku , die cantik orangnye. comel . Ramai orang yang nak kawan same die . Aku lebih satu je dari dia , lebih tinggi sikit.. haha.. Dia pandai ambil hati orang , tu la pasal orang rasa nak berkawan same dia . Eh , knape ni balqis? are you ok? hehe. OK saje . Bukan tak bersyukur , syukur sangat2 dapat hidup di bumi Allah ni.. tapi tak tahu lah kenapa rasa cemburu ni ada. Takpe2. Kita still member. Cemburu aku kat ko , ko takkan tau punye . . ;)

1 comment: