Thursday, July 21, 2011

Kenali Erti . .

Setelah sekian lama , baru aku faham apa itu cemburu. Nak tahu sebab ape? aku dah pandai cemburu. . ;p
Aku cemburu kat die.  First time, aku cemburu kat member baik sendiri . . Sebab aku rasa die lebih segalanya dari aku . . Dia lebih pandai dari aku , die cantik orangnye. comel . Ramai orang yang nak kawan same die . Aku lebih satu je dari dia , lebih tinggi sikit.. haha.. Dia pandai ambil hati orang , tu la pasal orang rasa nak berkawan same dia . Eh , knape ni balqis? are you ok? hehe. OK saje . Bukan tak bersyukur , syukur sangat2 dapat hidup di bumi Allah ni.. tapi tak tahu lah kenapa rasa cemburu ni ada. Takpe2. Kita still member. Cemburu aku kat ko , ko takkan tau punye . . ;)

Saturday, July 9, 2011

Hadirnya . .

Suatu masa ketika awak hadir , awak sangat menggembirakan . . 
Awak tahu kenapa?
Sebab awak sedia terima siapa diri saya seadanya . . 
Sehinggalah kita menjadi SAHABAT . .

Sealiran masa berlalu , bermacam-macam dugaan yang kita lalui bersama . .
Gelak , tawa , riang ria , marah , tangis dan duka . .
Tapi kini . .
Segalanya berlalu pergi . .

Masa meninggalkan zaman . .
Tak mungkin terulang peristiwa silam . .
Semoga hari esok masih ada untuk kita mengukir kenangan abadi bersama . .

Friday, July 8, 2011

Maafkan . .

Tak kira sesiapa pun
Tak kira di mana pun
Tak kira apa pun
Aku mintak maaf kat semua kiranya ada yang terasa hati atau terkecil hati 
Andai kate diri ini ada membuat salah dan silap atau membohongi atau mengasari atau apa2 lah

Kenapa post benda ni? entah lah.. rase macam tak sedap hati lah pulak.. Apa2 pun . .

I"M SORRY ;'(