Tuesday, June 28, 2011

A lots of Meaning . .

Member2 yang aku kenal dari dulu sampai sekarang. . Member2 sekolah rendah , sekolah Tuanku Muhammad , Teknik Tuanku Jaa'far , Kolej Poly-Tech Mara dan semua lah member2 yang anggap aku pun member korang.. Lagi-lagi untuk member2 yang rapat sama aku . Yang selama ni tolong aku. Yang selama ni selalu dengan aku bila-bila waktu tak kira susah atau senang. Dan yang selama ni sentiasa memahami aku walau macam mana pun aku yang sebenarnya. Aku tak tahu kalau ada yang anggap luaran je member tapi dalaman benci aku. Maybe ada , tapi aku tak tahu. Kalau tak ada , alhamdulillah. Tapi kalau ada, aku minta maaf coz buat korang dah benci aku ye. Tapi yang aku nak korang tau , aku best giler2 dapat member2 cam korang. Thanks sebab nak jadi member aku.

Friends , you know what . You are my comfort zone. I really feels great being with a friends like you. You  and me make perfect we. Turning the days from sad to sunny. Whenever we do get together , life just can't get any better. I feel so lucky to have you as a friends. :)

Years may fly,
Tears may dry,
But my friendship with you will never die.

LOVE you so much . .

Thursday, June 23, 2011

Nazatul Farahin binti Azman



atul.. rindu lah same ko , kawan.. mane ko? senyap je skarang.. dulu slalu same2.. skarang dah tak lagi.. sebab tengah cuti.. hee.. tapi kangen bangat nih.. :))

 dia :-
budak Johor
jujur yang teramat
bila nak comment something , straight tanpa ditapis.. haha
baik orangnya
bila jatuh macam takde perasaan
sensitive 
suka bergambar
suke PADAM gambar die dalam phone aku (kadang2 rase cam nak hempuk je)
kurus kering
lemah lembut

Senang citer , best la kawan same budak ni... <3 u . . ;)


Sorry beb

As.. sorry pasal semalam.. aku pakse ko..Maybe ko xde mood kot smalam.. tak kena masa kot aku ajak ko teman aku.. aku tak perasan plak aku pakse.. tapi macam biase ar aku ajak ko... dah la ko rapat same aku. papehal slalu ar gak same ko. tak sedap la plak camni kan.. pape pon, sorry sangat2 k.. <3 u.. :(

Sunday, June 19, 2011

Ralat?

aku perasan yang diri aku ni seakan pelik atau entah la.. andai member aku jadi milik orang lain tak kira lelaki atau perempuan, mesti aku rasa ralat atau lebih di fahami dengan perkataan terkilan.. kenape? entah. aku pon tak tau. padahal member je pon. tapi bende ni buat aku cam rase lain ar. bukan marah atau jeles. tapi entah la.. aku pon tak tau nak gambarkan camne. Lagi2 yang baik same aku atau rapat ar. Maybe ni kes sayang member la ni kot. hehe. Camne nak hilangkan perasaan ni? aku xsuke ar bende ni coz perasaan ni macam takde motif. xkan marah? sure ar aku happy coz member aku bahagie kot kan. sedih? ade la jugak kot. haha. Tapi takpe. cool2.. bende2 camni tak payah nak amik serius pun coz aku pun xtau kenapa adenye perasaan tu.. dah tau tu kenapa tulis kat sini? saje je nak penuhkan blog.. heee.. k.. chaw.. ;)

Saturday, June 18, 2011

Boleh tak . .

Boleh tak kalau aku buat kau benci kat aku? Kau pergi la cari orang lain. There's a lots of people that is more better than me..We're just friends. Aku tahu kau faham tu , tapi kau tak berapa nak faham kan. . Susah betol la kau ni. .Ntah ape la yang ade kat diri aku ni sampai kau suke sangat plak kat aku ni haa.. aku jadi orang giler kang semue lari , baru la kau pun xnak kat aku kan. . Maafkan aku coz maybe kau dah banyak terasa hati dengan cara aku. Tu je cara nak buat kau benci kat aku. Kalau tak , kau takkan benci aku. . Sekali lagi, maafkan aku..

Jangan berharap kat aku lagi k . . Please! Let me go from your life. . . Take Care . . :)

*lagu ni ditujukan kepada si dia kat atas ni : Cinta Tak Di Restui - ST 12

Sunday, June 12, 2011

Lukisan Jiwa Balqis . . :)

huuuuu ......
huuuuu ......

Awalnya ... ku tak mengerti apa yang sedang ku rasakan ...
Segalanya berubah dan terasa rindu itu pun ada ...
Sejak kau hadir di setiap malam di tidur ku ...
Aku tahu sesuatu sedang terjadi padaku ...

Sudah sekian lama ku alami pedih putus cinta ...
Dan mula terbiasa hidup sendiri tanpa asmara ...
Dan hadir mu membawa cinta sembuh kan luka ku ...
Kau berbeda dari yang ku sangka ..

(chorus)
Aku jatuh cinta ... kepada dirinya ...
Sungguhsungguh cinta ... ooo ... apa adanya ...
Tak pernah ku ragu ... namun tetap selalu menunggu ...
Sungguh aku ... jatuh cinta kepadanya ...

hoooo .. ooo ...

Coba ... coba dengarkan apa yang ingin aku katakan ...
Yang selama ini sungguh telah lama terpendam ...
Aku tak percaya ... membuat ku tak berdaya ...
"tuk ungkapkan apa yang ku rasa .........

ulang C/O

hooo .. wuooooo ...
kadang aku cemburu ...
kadang aku gelisah ...
ku tak sanggup lalui harihari ku ...

Tak dapat ku mungkiri ...
Hatiku yang terdalam ...
Betapa aku ...
Jatuh ... Cinta Kepadanya ...

Sungguh aku jatuh CINTA ........
Sungguh aku jatuh CINTA ........



Thanks again to my Along a.k.a Pinggu  ;)

If you don't like it , just tell me. .

herm.. tak tau lah macam mane. aku dah tersilap langkah ke? adoi. Memang xde pape tapi hati aku rase cam tak sedap lah pulak. ish . takot la. erm .  jangan benci aku ek? takut betol aku kalau ade orang benci aku . . please . . please . . please . . kalau ade salah , tolong la cakap.. Please Don't Hate Me! ;'(



Saturday, June 11, 2011

Aku Pergi . .

aku tak mengerti ... siapa aku ..
aku tak mengerti ... semua tentangmu ..
apakah aku dimata hatimu .....
mengapa aku rasa begini .....

oooo wuoooo3x ...

(chorus) ..
kasih ..... coba katakan ..
semua ... cerita ... kita ... haaa ....
apakah semua .. hanya dari bibir ...
apakah semua .. mainan mimpi ...

(slow) ..
aku tak mengerti .. kenapa aku ..
kau tak peduli .. langkah rasa ku ..
biar semua begini ..
aku pergi .. ho oo .. aku pergi .. ho ooo ... huu ...

ulang C/O
aku tak mengerti .. aku pergi ..... 



Thanks Along for this song.. ;)

Thursday, June 9, 2011

Kerja Gila a.k.a Crazy Work a.k.a Crazy Job a.k.a Whatever.. :p

 Serabut. . .   serabut tu ape? :p

Wanna be frank with you . . .

Let it be . . .

Done . . .

Wait and see . . . .

This make me scared . . .  ;-s

Monday, June 6, 2011

Perak

Ikut jalan dalam , lebih kurang 8 jam perjalanan pergi ke perak.. lamenye... Tapi sampai je kat perak , cunnye tempat tu.. permandangan indah.. sedap mate memandang.. pergi sana nampak bukit bukau , pergi sini nampak bukit bukau , pergi mana2 pun nampak bukit bukau.. cantiknye.. rase cam xnak lepas pandang keindahan alam tu.. buat jiwa tenang.. lepas tu lalu kat beberapa batang sungai.. tasik...wow! cantik sangat.. kagum.. Tujuan sebenar , nak pergi kenduri rumah miss Najiah kat taiping.. seksa betol nak sampai sane.. tapi nasib baik ade halwa mate.. :)
pergi same A bukan name sebenar , N bukan name sebenar dan A bukan nama sebenar. Salah sorang A atau pinggu , asyik tidur je.. macam die pulak yang drive.. Kadang2 kesian pulak tengok N drive.. tapi degil mamat sorang tu.. suruh berenti rest kejap xnak.. nasib baik ok je perjalanan xde pape problem.. sampai rumah miss pon dah habis kenduri.. haha.. tapi makanan ade lagi.. lapar2.. haha... masing2 makan, mang ai.. A yang lagi sorang ni xmakan la coz xmakan nasi.. Alhamdulillah , perjalanan berjalan lancar walaupun ade terlansung ke sana sini.. The Best Moment ..